Om Design med Kant

Jeg, Heidi Ahtola, ejer firmaet Design med Kant, der designer med kant og humor. Design med Kant sælger workshops, designforløb, færdigsyet designs og DIY kits, så du gå på opdagelse i en DIY krea-verden, hvor du kan sy, male og designe. Du kan enten deltage i en workshop, designe ud fra DIY kits eller købe de færdigsyede designs, så hverdagen bliver lidt mere crazy.
Jeg er designuddannet fra Designskolen Kolding og arbejder med kreativitet og design til hverdag, i den forbindelse har jeg udgivet ‘Design med Kant’ en DIY bog om design og håndarbejde i samarbejde med Ladybug (Blogger) og Forlaget Meloni.

Jeg ønsker at videregive min forkærlighed for design og håndarbejde videre til børn, unge og voksne, så de kan få øjnene op for det fantastiske designunivers, jeg længe har været fascineret af.  Jeg nyder at arbejde sammen med børn og voksne om at udvikle deres designs og sy kreasager.

Workshops om design og kreativitet:

På de forskellige workshops arbejder vi med design og håndarbejde. Vi designer accessories, snakker om inspiration og design samtidig med at deltagerne får indblik i forskellige teknikker.
Jeg klæder deltagerne på med indsigt og værktøjer, så de kan arbejde selvstændigt med design og håndarbejde.

En workshop varer 3 timer til 2800 kr. eksl. moms og materialer. På holdene er der plads til 15-20 deltagere, alt efter workshoppens indhold. Alderen er fra 7-18 år, afhængig af hvilken workshop I vælger. Jeg medbringer selv materialer og de redskaber der skal bruges til de forskellige workshops f.eks. symaskiner, sakse, pensler, nåle osv.

 

 

Skriv i formularen forneden eller ring til mig

Kontakt mig endelig, intet er for stort eller småt, så kan vi finde ud af om der er grobund for et muligt samarbejde.

Design med Kant
Heidi Ahtola
Kongensgade 31B, 4TH
DK-5000 Odense C
CVR: 38236784

Kontakt:
Mail: heidi@designmedkant.dk
Mobil: 41279977