Lidt om DIY bogen ‘Design med Kant’

DIY bogen

I denne bog får du indsigt i design og designprocessen samt 21 syopskrifter, der kan inspirere dig til at lave dine egne designs i materialerne: Denim, tyl og kanvas. Vi guider dig sikkert igennem trin for trin, så du kan fremtrylle dine helt egne tasker, bøllehatte, puder og meget mere. Undervejs får du historierne bag de tre materialer samt tre vigtige modedesignere, der hver især har haft stor indflydelse på moden og dens historie. Du får desuden tips til, hvordan du kan blive inspireret, iscenesætte dine designs og lave dine egne moodboards til designprocessen. Leg med syopskrifterne, gør dem til dine egne og skab dit eget designunivers.

Forfatterne bag bogen

Vi er designuddannede, håndværkere og æstetikere med et stort Æ. 

Heidi Ahtola er fra Designskolen Kolding og har arbejdet på reklamebureau som Art Director i over 10 år med konceptudvikling, ideudvikling og grafisk design. Derudover arbejder hun til dagligt med design, workshops og foredrag.
Rikke Heilmann Madsen er fra Margreteskolen og har bloggen Ladybugdenmark, hvor hun laver modeillustrationer og skriver om sin passion for mode. Ladybugdenmark er Rikkes brand for virksomheden, hvor hun designer og producerer tasker i skind.

Her ser du et par opslag fra bogen.

Design med Kant, bogen

kr. 200,00

Design med kant 

Bogen “Design med kant” med undertitlen “21 syopskrifter i denim, tyl & kanvas af Heidi Ahtola og Rikke Heilmann Madsen er en mega-inspirerende sybog, hvor alle projekter er vist med grundige trin for trinfotos. Og som en ekstra bonus følger der to store mønsterark med bogen, så alle skabeloner er lige til at gå til. Bogen, der er på 90 sider koster 200 kr. og sælges på designmedkant.dk

Birgit Kaarvig

Stylist & Journalist, Hendes Verden nr. 2. 2018

Design med kant bogen

En af de første ting på Kreative Dage som fangede mit øje var en lille stand, som tog udgangspunkt i bogen,  “Design med kant”. Bogen er en super cool guide i at lave egne designs, og går frem trin for trin, så du selv kan lave denim-diamanter, skeletbamser, pang-rygmærker og meget mere. Bogen har også historier om materialerne og hvordan materialerne er brugt af tre ikoniske modedesignere. Jeg snakker med Heidi Ahtola, som er en de to indehavere, der har lavet bogen, og sælger materialerne fra deres webshop. “Design med kant” er et must for en kreativ person eller en lærer, pædagog eller underviser, der ønsker noget tidstypisk og cool håndarbejde og design.

Thomas Lægaard

Kultur Journalist, Fredericia Avisen