Design med kant bogen

I denne bog får du indsigt i design og designprocessen samt 21 syopskrifter, der kan inspirere dig til at lave dine egne designs i materialerne: Denim, tyl og kanvas. Vi guider dig sikkert igennem trin for trin, så du kan fremtrylle dine helt egne tasker, bøllehatte, puder og meget mere. Undervejs får du historierne bag de tre materialer samt tre vigtige modedesignere, der hver især har haft stor indflydelse på moden og dens historie. Du får desuden tips til, hvordan du kan blive inspireret, iscenesætte dine designs og lave dine egne moodboards til designprocessen. Leg med syopskrifterne, gør dem til dine egne og skab dit eget designunivers.

Forfatterne bag bogen

Vi er designuddannede, håndværkere og æstetikere med et stort Æ. Vi ønsker at give vores forkærlighed for design og håndarbejde videre til jer børn og unge samt jeres forældre, så I allerede nu kan få øjnene op for det fantastiske univers, vi længe har været fascineret af. Vi klæder jer på med indsigt og værktøjer, så I kan arbejde selvstændigt med design, mode og håndarbejde.

Heidi Ahtola er fra Designskolen Kolding og har arbejdet på reklamebureau som Art Director i over 10 år med konceptudvikling, ideudvikling og grafisk design. Derudover arbejder hun til dagligt med indretning, design, workshops og foredrag.
Rikke Heilmann Madsen er fra Margreteskolen og har bloggen Ladybugdenmark, hvor hun laver modeillustrationer og skriver om sin passion for mode. Ladybugdenmark er Rikkes brand for virksomheden, hvor hun designer og producerer tasker i skind.

Her ser du et par opslag fra bogen.