Om Design med Kant

Jeg, Heidi Ahtola, ejer firmaet Design med Kant, der designer med kant og humor. Design med Kant sælger workshops, færdigsyet designs og DIY kits, så du gå på opdagelse i en DIY krea-verden, hvor du kan sy, male og designe. Du kan enten deltage i en workshop, designe ud fra DIY kits eller købe de færdigsyede designs, så hverdagen bliver lidt mere crazy.
Jeg er designuddannet fra Designskolen Kolding og arbejder med kreativitet og design til hverdag, i den forbindelse har jeg udgivet ‘Design med Kant’ en DIY bog om design og håndarbejde i samarbejde med Ladybug (Blogger) og Forlaget Meloni.

Jeg ønsker at videregive min forkærlighed for design og håndarbejde videre til børn, unge og voksne, så de kan få øjnene op for det fantastiske designunivers, jeg længe har været fascineret af.  Jeg nyder at arbejde sammen med børn og voksne om at udvikle deres designs og sy kreasager.

Workshops:

På de forskellige workshops arbejder vi med design og håndarbejde. Vi designer accessories, snakker om inspiration og design samtidig med at deltagerne får indblik i forskellige teknikker.
Jeg klæder deltagerne på med indsigt og værktøjer, så de kan arbejde selvstændigt med design og håndarbejde.

En workshop varer 3 timer til 2800 kr. eksl. moms og materialer. På holdene er der plads til 15-20 deltagere, alt efter workshoppens indhold. Alderen er fra 7-18 år, afhængig af hvilken workshop I vælger. Jeg medbringer selv materialer og de redskaber der skal bruges til de forskellige workshops f.eks. symaskiner, sakse, pensler, nåle osv.

 
Derudover modtager I PR materiale til at reklamerer for workshoppen.

Lidt om DIY bogen ‘Design med Kant’

DIY bogen

I denne bog får du indsigt i design og designprocessen samt 21 syopskrifter, der kan inspirere dig til at lave dine egne designs i materialerne: Denim, tyl og kanvas. Vi guider dig sikkert igennem trin for trin, så du kan fremtrylle dine helt egne tasker, bøllehatte, puder og meget mere. Undervejs får du historierne bag de tre materialer samt tre vigtige modedesignere, der hver især har haft stor indflydelse på moden og dens historie. Du får desuden tips til, hvordan du kan blive inspireret, iscenesætte dine designs og lave dine egne moodboards til designprocessen. Leg med syopskrifterne, gør dem til dine egne og skab dit eget designunivers.

Forfatterne bag bogen

Vi er designuddannede, håndværkere og æstetikere med et stort Æ. 

Heidi Ahtola er fra Designskolen Kolding og har arbejdet på reklamebureau som Art Director i over 10 år med konceptudvikling, ideudvikling og grafisk design. Derudover arbejder hun til dagligt med design, workshops og foredrag.
Rikke Heilmann Madsen er fra Margreteskolen og har bloggen Ladybugdenmark, hvor hun laver modeillustrationer og skriver om sin passion for mode. Ladybugdenmark er Rikkes brand for virksomheden, hvor hun designer og producerer tasker i skind.

Her ser du et par opslag fra bogen.