Historien bag materialet Kanvas
Kanvas er enten fremstillet af hør eller bomuld og er vævet meget enkelt med en teknik, som kaldes lærredsbinding. Den måde, det bliver vævet på, gør, at kanvassen ikke er særlig smidig. Materialet er ens på både for- og bagsiden, det vil sige, at det ikke har en egentlig ret- eller vrangside.
Ved at væve andre fibre ind i kanvassen, bliver den mere slidstærk. På grund af sin styrke er kanvassen blandt andet blevet brugt til at lave telte, rygsække eller sejl til skibe. For at kunne bruge kanvassen til at sy sejl, skulle det overfladebehandles med tjære. I dag bruger man også nylon til sejl, som er et langt billigere materiale.
På grund af kanvassens ensartede overflade er det oplagt at bruge det til at male og trykke på. Derfor har kanvas også siden 1400-tallet været det foretrukne materiale blandt kunstnere. Kanvassen bliver spændt op på en træramme og bliver malet med en grundfarve. Derefter kan kunstneren begynde at male på sit billede, for eksempel med olie- eller akrylmaling.
Iscenesættelse af Pangmærke
Leg med at style dine designs, når du har syet dem færdig og læg dem op på Instagram. Rygmærket har vi stylet ved at sy det fast på en rå, slidt jakke i denim, så looket på billedet bliver råt. Vi har lagt jakken fladt ud på en sort baggrund og taget billedet ovenfra. Den sorte baggrund har næsten samme farve som jakken, og det gør at rygmærket træder tydeligt frem på billedet.
Du kan få ekstra opmærksomhed ved at lave dit helt eget rygmærke, og sy det på din yndlingsjakke. Rygmærket, som er designet i bedste tegneseriestil med sin `Pang`lyd, vil helt sikkert give streetcredit.
Syopgaven 80’er Fest
Med de sjove badges kan du dekorere dit tøj, dine tasker eller f.eks. dine puder på værelset. Du kan også skabe din egen personlige stil ved at sætte dem på din denimjakke. De er lette at variere, f.eks ved at male tal, eller en smiley.