Workshop, (nu også for voksne): DIY din Bling Blink sovemaske

Hvem vil ikke gerne være ‘Sleeping Beauty’! Nu har du muligheden. Vi designer og syr Bling Blink V.2 sovemasken, som du dekorerer og styler, så den får dit personlige look. Den kan være Andy Warhol grafisk, max bling-bling eller Barbara Cartland crazy, det er kun din fantasi der sætter grænser for hvordan den skal se ud…

Voksne workshop: Hvor vi går i lege mode og tager et break fra hverdagen
Unge workshop:  Unge ca. 12 – 18 år.

Workshop: Vi upcycler og DIY i denim, Pude & Skeletbamse

Vi tager udgangspunkt i Design med Kants puder og skeletbamser, som vi upcycler og syr ud af gamle jeans, skjorter og denimjakker. Vi designer, dekorerer og maler, så jeres design får et personligt look. Designet kan være bling-bling tøzet, super sejt og grafisk eller helt skørt og crazy. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan det skal se ud. Når jeres designs er syet færdigt, styler vi dem og tager fotos, som vi f.eks. ligger på snapchat. Vi syr også på symaskine, men I behøver ikke at være øvede.

Familietid workshop, over en weekend: Børn ca. 8 – 12 år med voksen. Børne workshop, fordelt over 4 eftermiddage: Børn ca. 8 – 12 år.

Workshop: Vi upcycler og DIY i denim, Street Julepynt

DIY kursus til jer/dig som ønsker kreatid til at designe og upcycle denim med sjove anderledes mønstre. På workshoppen tager vi udgangspunkt i Design med Kants julepynt, som vi dekorerer og maler, så det får jeres personlige look. Det kan både være grafisk, cool med nitter eller med bling bling look og max piget. Vi udfordrer grænserne for, hvordan julepynt kan se ud. Vi arbejder hovedsagelig med materialerne: denim, stofmaling, poscatusser, fyld, knapper, nitter, pailletter.

Familietid workshop:  Børn ca. 8 – 12 år med voksen.
Unge workshop:  Unge ca. 12 – 18 år.

Workshop: DIY Skeletbamsen, så den får dit personlige look

Her designer og syr vi Skeletbamsen som du dekorerer og maler så den får dit personlige look og bliver unik. Den kan både være monster drenget og bling-bling tøzet, det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan den kan se ud… Når den er færdig syet, styler vi Skeletbamserne, iscenesætter dem og tager sjove/uhyggelige fotos som vi f.eks. ligger på snapchat. Vi syr også på symaskine, men I behøver ikke at være øvede.

Familietid workshop, over en weekend: Børn ca. 8 – 12 år med voksen.
Børne workshop, fordelt over 4 eftermiddage: Børn ca. 8 – 12 år.

Workshop: Sy og design 80’er Fest (badges)
eller Pangmærke

Her syr og designer vi badges eller rygmærker, som du kan dekorere dit tøj og dine tasker med. Du kan skabe din egen personlige stil ved at sætte dem på din yndlingsjakke og de er lette at variere, f.eks ved at male tal, en smiley eller efter fri fantasi.

Familietid workshop: Børn ca. 8 – 12 år med voksen.
Børne workshop: Børn ca. 8 – 12 år.

Workshop: DIY din helt egen Bling Blink sovemaske

Her designer og syr vi Bling Blink sovemasken som du dekorerer og maler så den får dit personlige look og bliver unik. Den kan være grafisk, max bling-bling tøzet eller helt skør og crazy, det er kun din fantasi der sætter grænser for hvordan den skal se ud…

Når den er færdig syet, styler vi sovemasken, iscenesætter dem og tager sjove/lækre/søde fotos som vi f.eks. ligger på snapchat.

Voksne workshop: Hvor vi går i lege mode og drikker liflige bobler.
Unge workshop: Unge ca. 12 – 18 år.

Workshop: Sy og design Glam Blomst eller Pynt Toppen

Her syr vi i materialet tyl, vi syr tylblomsten Glam Blomst eller tylhårbøjlen Pynt Toppen. De giver din stil kant og humor og så er de gode til at lave hverdagen om til fest eller pifte en grå regnvejrsdag op.

Familietid workshop: Børn ca. 8 – 12 år med voksen.
Børne workshop: Børn ca. 8 – 12 år.

Workshop: Bliv inspireret

Du kan finde inspiration alle steder. Prøv at gå på opdagelse i historien ved at se på gamle malerier og i historiebøger, der kan du se hvordan folk gik klædt, hvordan de boede og hvilke farver de brugte. Når du går på opdagelse i historien, kan du også læse om, hvordan man har fremstillet forskellige ting, og hvilke materialer man har brugt. Prøv at google Dronning Elizabeth af England 1533 – 1603. Hun havde den vildeste stil.

Du kan også arbejde med kollage, ved at sætte gamle billeder sammen og skabe noget helt nyt. Du kan klippe i gamle fotografier, blade og aviser. Dem kan du lime op, så de danner et nyt billede. Det nye billede kan du lægge et kalkerpapir over og tegne på, så der opstår en sjov figur, et billede eller en form. Prøv at google Christian Lacroix, fransk designikon, som laver de smukkeste kollager. 

Unge workshop: Unge ca. 12 – 18 år.

Workshop: Lav dit eget Moodboard

Her lærer du hvordan du kan lave dine egne moodboards, hvordan det bliver bygget op og hvad du kan bruge det til i en videre designproces. Moodboardet er en inspirationsopslagstavle, hvor du kan samle billeder, udklip, citater og fotos af alt det, du finder inspirerende. Du kan skabe et moodboard præcis, som du har lyst. Det behøver ikke at være pænt, du kan også skrive på det eller klistre ting fast. Hvis du skal arbejde med et bestemt emne, kan dit moodboard bygges op omkring det, så det inspirerer dig i en ny og overraskende retning. Her ser du et udsnit af vores tylmoodboard.

Familietid workshop: Børn ca. 8 – 12 år med voksen.
Unge workshop: Unge ca. 12 – 18 år.

Workshop: Tegn modeillustrationer

Her tegner vi modeillustrationer, så hvis du går og har en modedesigner i maven, lærer du hvordan du kan tegne og illustrere dine ideer. Her ser du 2 fine eksempler på modeillustrationer, som Rikke har lavet. Se mere på ladybugdenmark.blogspot.dk

Unge workshop: Unge ca. 12 – 18 år .