Workshops for små og store

Workshops og kurser afholdes med udgangspunkt i bogen Design med kant’s temaer og værktøjer. Der arbejdes med design, inspiration og kreaopgaver i materialerne: kanvas, tyl eller denim. Jeg klæder deltagerne på med indsigt og værktøjer, så de kan arbejde selvstændigt med design, håndarbejde og iscenesætte deres designs bagefter. Vi styler syopgaverne, fotograferer dem og ligger f.eks. billederne på Instagram.

Kontakt for nærmere oplysninger eller hvis I har et afbud: Heidi Ahtola på mobil: 41 27 99 77 eller mail: heidi@designmedkant.dk eller udfyld kontaktformularen her under.

Aldersgrupper og Workshops typer

Aldersgrupperne er børn (8 – 12 år) med eller uden voksne, unge (12 – 18 år) eller voksne der gerne vil kreere og lege. En workshop varer ca.3 – 5 timer, hvis det foregår over 1 dag. Jeg har også weekendkurser og hold der er over flere eftermiddage. Holdstørrelserne varierer og jeg medbringer materialerne/sykits og redskaber.

En workshop kan tilpasses flere undervisningsgange, hvor vi kan nå omkring forskellige syopgaver, moodboards og designmetoder. Det er noget, vi aftaler alt efter hvad, der passer det enkelte kursussted bedst.

Eksempler på workshops:

  • Familie workshop, 1 formiddag eller 2 formiddage i en weekend. Det er (bedste)mødre/fædre med børn, der ønsker kreatid sammen til at lave håndarbejde med sjove anderledes mønstre, som de kan sætte deres helt eget præg på.
  • Børne workshop, 1 formiddag: Børn ca. 8 – 12 år.
  • Børne workshop, fordelt over 4 eftermiddage: Børn ca. 8 – 12 år.
  • Unge workshop: Unge ca. 12 – 18 år.
  • Voksne workshop: Hvor vi går i lege mode og kreere.